Siirry sisältöön

Palvelut

Teollisuuden ja kiinteistöjen talotekniikan luotettava kumppani, joustavasti ja kustannustehokkaasti kohteenne sijainnista riippumatta.

Kauttamme asiakas saa tarvittavan kokonaisuuden joko tarjouspyynnön kautta urakkana, kustannusarvioon perustuvana työnä tai tuntiveloitukseen perustuvana tuntityönä. Tarvikkeet hankimme luotettavien yhteistyökumppaneiden ja alan tukkujen kautta. Yhteistyökumppaneitamme ovat niin henkilönostin- ja laitevuokraajat kuin muutkin alan erikoisliikkeet.

Kotipaikkakuntamme on Oulu, mutta hoidamme kustannustehokkaasti työt läpi Suomen ja tarvittaessa Suomen rajojen ulkopuolellakin. Töillämme on takuu ja tarvittaessa myöhemmät huolto- ja muutostyöt tapahtuvat ripeästi kohteen sijainnista riippumatta.

Palvelumme

 • Kaikki sähköasennukset S1 pätevyyksillä
 • Valokuidut ja verkkoyhteydet asennuksesta käyttöönottoon
  • Uudisasennukset, valokuituhitsaukset, mittaukset ja vikakeikat. Laadukkailla Fujikura- välineillä työt hoituvat laadukkaasti. Hyvällä tutkalla ja mittalaitteilla selviää vikapaikat, mikäli verkossanne on vaurioitunut valokuitu.
 • Käytönjohtaja palvelut
  • Kohteenne sähkölaitteiston käytönjohtajuus kustannustehokkaasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Meillä on myös sivutoimisia käytönjohtajasopimuksia joihin sisältyy kunnossapitosopimus. Kohteet hoidetaan ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Asiakas tietää aina selkeästi oman sähkölaitteiston kunnon ja tilanteen.
 • Kunnossapidon ennakkohuollot, laitteiston kuntokartoitukset ja lämpökuvaukset
  • Laitteiston ennakkohuollot ja kuntokartoitukset laajalla kokemuksella. Meillä on myös sähkölaitteiden lämpökuvaajan pätevyys.
 • Sähköautojen latausasemat
  • Pienet ja isommatkin tarpeet sähköautojen latausasemissa. Sähköinsinöörimme on ollut valvomassa ja konsultoimassa myös isojen taloyhtiöiden laajennuksia ja latausasemien rakentamista tarvekartoituksesta asennusvalvontaan ja käyttöönottoon.
 • Teollisuuden instrumentoinnit ja ATEX-tilojen asennukset
  • Meillä on laaja-alainen ja yli kymmenen vuoden kokemus teollisuuden asennuksista. Asentajilla on käytynä myös ATEX- räjähdysvaarallisten tilojen turvallisuuskoulutus.
 • Pienputkitukset ammattitaitoisesti ja hyvällä kokemuksella
  • Esimerkiksi instrumenttien putkilinjat, paineilmalinjat instrumentti-ilma ja työkaluilma.
 • MEK- mekaaniset asennukset ja kunnossapidon työt
  • Monipuoliset teollisuuden ja kiinteistöjen kunnossapitotyöt, niin pienet kuin suuremmatkin tarpeet. Motivoituneet asentajamme toimivat hyvällä asenteella ja hoitavat huolellisesti työn kuin työn.
 • Kylmälaiteasennukset ja huollot (kylmäaine < 3 kg laitteistoissa)

Projektit tarpeen mukaisella sisällöllä, tarvittaessa suunnittelusta käyttöönottoon

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Toteutamme urakat sovitun aikataulun ja sisällön mukaisesti tehokkaasti ja luotettavasti. Teollisuus, kiinteistöt ja erilaiset tuotantotilat ovat meille tuttuja toimintaympäristöjä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi! Halutessasi voit liittää kuvia ja PDF- tiedostoja jo yhteydenottolomakkeeseen liitteeksi.

Kustannusarviot suunnitteilla oleviin projekteihin tai muihin tarvittaviin muutostöihin. Toteutetaan tarvittaessa tuntiveloitustyönä käytetyn ajan ja materiaalien mukaan, kustannusarvioon pohjautuen. Kustannusarvioon sisällytetään tarvittava kokonaisuus asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä  ja pyydä kustannusarvio projektiisi!

Huolto- ja kunnossapitotyöt sekä muut muutos- tai uudisasennukset tuntiveloitusperusteisesti sekä käytetyn materiaalin mukaisesti. Nykyaikaisen kaluston sekä ammattitaitoisten tekijöiden ansiosta kustannustehokas toimintamalli.

Toimintamalli soveltuu hyvin myös aliurakointiin.

Ota yhteyttä!

Laadukkaalla valaistuksella asiakkaamme saavuttavat suuria kustannussäästöjä sähkönkulutuksessa ja huoltokustannuksissa. Lisäksi valoteho on nykyaikaisissa LED- valaisimissa uudella tasolla parantaen työmukavuutta sekä -turvallisuutta.

Käytämme laadukkaita valaisimia, joilla saavutetaan hyvä lopputulos ja pitkä käyttöikä. Käytössä olevissa kiinteistöissä säästöä ja mukavuutta saadaan valaisimien päivityksellä, mutta tarvittaessa voidaan lisätä tai päivittää ja modernisoida myös valaistuksen ohjausjärjestelmä.

 Meidän kauttamme saat Dialux- valaistussuunnitelman ja projektin toteutuksen niin käytössä olevaan kohteeseen kuin uudiskohteeseenkin.

Kauttamme projektit myös edullisella leasing- rahoituksella. Esimerkiksi valaistuksen uusintaprojekti ei vaadi kertainvestointia, joten projektista tulevat säästöt voi hyödyntää kuukausierissä.​

Ota Yhteyttä ja kysy lisää!