Siirry sisältöön

Palvelut

Kauttamme asiakas saa tarvittavan kokonaisuuden joko tarjouspyynnön kautta urakkana, kustannusarvioon perustuvana työnä tai tuntiveloitukseen perustuvana tuntityönä. Tarvikkeet hankimme luotettavien yhteistyökumppaneiden ja alan tukkujen kautta. Yhteistyökumppaneitamme ovat niin henkilönostin- ja laitevuokraajat kuin muutkin alan erikoisliikkeet.

Kotipaikkakuntamme on Oulu, mutta hoidamme kustannustehokkaasti työt läpi Suomen ja tarvittaessa Suomen rajojen ulkopuolellakin. Töillämme on takuu ja tarvittaessa myöhemmät huolto- ja muutostyöt tapahtuvat ripeästi kohteen sijainnista riippumatta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Toteutamme urakat sovitun aikataulun ja sisällön mukaisesti tehokkaasti ja luotettavasti. Teollisuus, kiinteistöt ja erilaiset tuotantotilat ovat meille tuttuja toimintaympäristöjä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi! Halutessasi voit liittää kuvia ja PDF- tiedostoja jo yhteydenottolomakkeeseen liitteeksi.

Kustannusarviot suunnitteilla oleviin projekteihin tai muihin tarvittaviin muutostöihin. Toteutetaan tarvittaessa tuntiveloitustyönä käytetyn ajan ja materiaalien mukaan, kustannusarvioon pohjautuen. Kustannusarvioon sisällytetään tarvittava kokonaisuus asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä  ja pyydä kustannusarvio projektiisi!

Huolto- ja kunnossapitotyöt sekä muut muutos- tai uudisasennukset tuntiveloitusperusteisesti sekä käytetyn materiaalin mukaisesti. Nykyaikaisen kaluston sekä ammattitaitoisten tekijöiden ansiosta kustannustehokas toimintamalli.

Toimintamalli soveltuu hyvin myös aliurakointiin.

Ota yhteyttä!

Laadukkaalla valaistuksella asiakkaamme saavuttavat suuria kustannussäästöjä sähkönkulutuksessa ja huoltokustannuksissa. Lisäksi valoteho on nykyaikaisissa LED- valaisimissa uudella tasolla parantaen työmukavuutta sekä -turvallisuutta.

Käytämme laadukkaita valaisimia, joilla saavutetaan hyvä lopputulos ja pitkä käyttöikä. Käytössä olevissa kiinteistöissä säästöä ja mukavuutta saadaan valaisimien päivityksellä, mutta tarvittaessa voidaan lisätä tai päivittää ja modernisoida myös valaistuksen ohjausjärjestelmä.

 Meidän kauttamme saat Dialux- valaistussuunnitelman ja projektin toteutuksen niin käytössä olevaan kohteeseen kuin uudiskohteeseenkin.

Kauttamme projektit myös edullisella leasing- rahoituksella. Esimerkiksi valaistuksen uusintaprojekti ei vaadi kertainvestointia, joten projektista tulevat säästöt voi hyödyntää kuukausierissä.​

Ota Yhteyttä ja kysy lisää!